+420 725 500 323 

Po-Pá 9:00-18:00

Cookies

Společnost Mgr. Tomáš Rýdel, IČO 88517578, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.designlights.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním použitím tlačítka „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Společnost Mgr. Tomáš Rýdel, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro analytické účely a optimalizaci webových stránek.“

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Seznam aktuálně používaných cookies:

NázevPopisPlatnost
PHPSESSIDsystémdo uzavření prohlížeče
cookieconsent_statussystém3 roky
_gaGoogle Analytics2 roky
_gidGoogle Analyticsdo uzavření prohlížeče
_dc_gtm_UAGoogle Tag managersession
Facebook pixelidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)180 dní
Google Adwordsidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů

Odmítnutí používání cookies

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

envelopecartphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram